mandag 19. november 2012

I kveld/natt setter jeg meg på flyet som skal ta meg til Oslo! Utrolig rart å tenke på at om litt over et døgn så er jeg i Norge. Norge virker så utrolig fjernt, jeg er veldig spent på hvordan jeg opplever å være der nå etter et halvt år i India. Men jeg kjenner nå, mens jeg holder på å pakke, hvor utrolig glad jeg er for at jeg bare skal på besøk og at jeg ikke skal flytte tilbake helt enda. Det er så mye mer av dette landet jeg lengter etter å få oppleve og tanken på at jeg bare er halveis gjør at jeg virkelig skjønner hvor overfylt av minner, erfaringer og opplevelser dette året blir. Det er nesten så jeg savner India litt allerede.. Men det forsvinner ved tanken på at jeg får møte igjen familie og venner som jeg har lengtet så lenge etter!

Siden jeg ikke kommer til å være i India blir det en bloggpause et par ukers tid. Kan hende jeg titter innom en gang eller to, har en god del bilder jeg gjerne skulle delt med dere, men siden netter her er t-r-e-i-g-t* så har jeg ikke fått lastet opp alle. 

Ha det fint så lenge, kanskje jeg ser deg mens jeg er i Norge? :)

*Som Peter så fint uttrykte det da han leste at det stod 3G internet connection på usb-porten min:
"trrreeee gg. ttreeeg. treg. Miriam, du kan jo ikke klage over at internett går så sakte når det står på internettet ditt at den er treg"

1 kommentar:

  1. Haha! Ja, han kan få sagt det han broren din;) Gleder meg utrolig masse til å se deg igjen i morgen, i Norge, Miriam! Vi snakkes da:)

    SvarSlett