fredag 21. desember 2012

FØRJULSTID I INDIA

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Og selvom det ikke er noen tvil om at det blir en litt annerledes jul for oss i år, er det er godt å kunne ta vare på noen tradisjoner selv når vi befinner oss så langt unna alt som vi ellers forbinder med jul. Blant har vi fått tak i et bygg-selv-plastjuletre som vi har pyntet med lys som lå igjen fra Diwali (festival i November). Også er det jo så mye som kan lages selv med litt papir, saks og lim! Vi har hatt juleverksted her hjemme, og min venninne Deepal har lært å lage sine første julekurver!




Juletreet må bygges!

Julelenke med en indisk touch

Men på julaften og i romjula skal vi ikke være i Kolkata, på søndag reiser vi nemlig til Goa for ti dagers skikkelig ferie! Goa ligger sørvest i India og er, som de andre sørstatene, kristent. Derfor håper vi å få feiret litt mer der, i tillegg til å nyte noen late dager på stranda! Det skal bli utrolig bra!

Sender noen ekstra tanker til familien der hjemme med ønske om en veldig fin advents-og juletid, det føles litt tomt å ikke skulle få dele julen med dere, men vi kommer sterkere tilbake neste år! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar